Tell Me More İngilizce Görsel Eğitim Seti 16 CD Full
Yazar
Konu: Tell Me More İngilizce Görsel Eğitim Seti 16 CD Full Paz Tem. 28, 2013 10:33 am
[b style="line-height: 13px; text-align: center;"][/b] Tell Me More İngilizce Görsel Eğitim Seti 16 CD Full
Giriş, orta, ileri ve İş Plus seviyesinden oluşmakta olan görsel eğitim setidir. Kurulum cd’si dahil olmak üzere toplam 16 cd’den oluşmaktadır. Özellikler • Avrupa Birliği desteği ile hazırlanmış • 60 ülkede 5 milyondan fazla kullanıcı • 90 kurda (30 tekrar kuru) 1000+ saat çalışma olanağı (tüm seviyeler için toplam sayılardır) • Dünya lideri ‘’Scansoft’’ telaffuz kontrol sistemi • Kişiselleştirebileceğiniz ‘’hazır’’ ders programları • Tüm kelimeler için 3 boyutlu fonetik animasyonlar • 100’lerce MPEG video • TEOFL, TOEIC, EUROPEAN COUNCIL, BRIGHT ve BULATS sistemleri ile uyumluluk • Üst üste Avrupa Birliği Jüri Özel ödülü sahibi (EUROPRIX) • 2200+ cümle, 15000+ sözcük içeren etkileşimli diyaloglar ve tümü için telaffuz kontrol sistemi, 8000+ kelime içeren konu sözlüğü, 192+ dilbilgisi kuralı, 700+ fiil çekim tablosu, 5000+ alıştırma ve testler (tüm seviyeler için toplam sayılardır) • Tamamı Türkçe destekli