nowrun Özel Kullanıcı
| Konu: ROSETTA STONE ÇOKLU DİL ÖĞRETME SETİ TOPLAM 26 DİL Paz Tem. 28, 2013 10:36 am | |
| [b style="line-height: 13px; text-align: center;"] [/b] ROSETTA STONE ÇOKLU DİL ÖĞRETME SETİ TOPLAM 26 DİLDvd İçeriğinde Arabic – Chinese – Cymraeg – Dansk – Deutsch – English – Espanol – Francais – Greek – Hindi – Indonesian – Italiano – Japanese – Kiswahili – Korean – Latin – Nederlands – Polish – Portugues – Russian – Russian Traveler – Spanish(Spain) – Svenska – Thai – Turkish – Vietnamese, bu diller bulunmaktadır.Dünyada dil öğretme konusunda gösterilen en iyi kaynak.Zira bu dil öğretme programı Nasadanda onay almıştır.Yazımızın devamını okumanızı tavsiye ederiz.ROSETTA STONE MULTILANGUAGE-26 languagesArkadaşlar kullananlar bilir toplam piyasa fiyatı ( yani komple ) 15.000 $ civarında ve dünyanın en iyi dil öğrenme programı olarak geçiyor…Eğitimde sınır olmadığını düşünüyorum..Özellikle ülkemizde…. NASA Onaylı, Dünyanın En İyi Dil Öğrenme Programı ROSETTA STONE MULTILANGUAGE-26 languages! olarak ta bilinir.DVDDEKİ DİLLER (26 DİL): Arabic – Chinese – Cymraeg – Dansk – Deutsch – English – Espanol – Francais – Greek – Hindi – Indonesian – Italiano – Japanese – Kiswahili – Korean – Latin – Nederlands – Polish – Portugues – Russian – Russian Traveler – Spanish(Spain) – Svenska – Thai – Turkish – VietnameseROSETTA STONE Özellikleri : Yabancı dilleri en detaylı ve geniş kapsamlı öğrenme sistemi. Amerikan Devlet Daireleri, NASA, Barış Birlikleri, ve Amerikan eğitim sisteminde kullanılan öğrenme programı ve cd-dvd’leri. 8,000 gerçek hayattan resimlerle öğretim. 210 ders. 550 saat karşılığı öğretim. Detaylı dinleme ve anlama bunu test etme sınavları . Okuma ve Konuşma öğretileri. Doğal dil öğrenmesi sayılan çocukların anne babadan dil öğrenme yöntemi sayılan duy ve nesneyi öğren. Çok tekrarla kelimeyi öğren. İçerdiği konular:Sistem Gereksimleri: Microsoft Windows 95/98/ME/NT/2000/XP,Vista Pentium II sınıfı işlemci ya da daha üstü, Windows 98/ME için minimum 64 MB R*** Windows 2000/XP için 128 MB R*** Minimum 150 MB sabit disk, Internet Explorer 5.0 ya da sonrası, DVD-ROMWHAT’S NEW ?Hebrew Level I Spanish (Spain) Level I Plus Bonus of Eurotalks TALK NOW 15 languageTALK NOW : This is a beginner level collection of 15 seperate languages including:Arabic Chinese Czech Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Japanese Polish Spanish Swedish TurkishLETITBIT26.rar download for free on file share letitbit.net | |
|