Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

ROSETTA STONE ÇOKLU DİL ÖĞRETME SETİ TOPLAM 26 DİL

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93805
Rep : 0

ROSETTA STONE ÇOKLU DİL ÖĞRETME SETİ TOPLAM 26 DİL Empty
MesajKonu: ROSETTA STONE ÇOKLU DİL ÖĞRETME SETİ TOPLAM 26 DİL   ROSETTA STONE ÇOKLU DİL ÖĞRETME SETİ TOPLAM 26 DİL EmptyPaz Tem. 28, 2013 10:36 am

[b style="line-height: 13px; text-align: center;"]ROSETTA STONE ÇOKLU DİL ÖĞRETME SETİ TOPLAM 26 DİL Rosetta[/b]
ROSETTA STONE ÇOKLU DİL ÖĞRETME SETİ TOPLAM 26 DİL

Dvd İçeriğinde Arabic – Chinese – Cymraeg – Dansk – Deutsch – English – Espanol – Francais – Greek – Hindi – Indonesian – Italiano – Japanese – Kiswahili – Korean – Latin – Nederlands – Polish – Portugues – Russian – Russian Traveler – Spanish(Spain) – Svenska – Thai – Turkish – Vietnamese, bu diller bulunmaktadır.Dünyada dil öğretme konusunda gösterilen en iyi kaynak.Zira bu dil öğretme programı Nasadanda onay almıştır.Yazımızın devamını okumanızı tavsiye ederiz.

ROSETTA STONE MULTILANGUAGE-26 languages

Arkadaşlar kullananlar bilir toplam piyasa fiyatı ( yani komple ) 15.000 $ civarında ve dünyanın en iyi dil öğrenme programı olarak geçiyor…Eğitimde sınır olmadığını düşünüyorum..Özellikle ülkemizde….
NASA Onaylı, Dünyanın En İyi Dil Öğrenme Programı ROSETTA STONE MULTILANGUAGE-26 languages! olarak ta bilinir.

DVDDEKİ DİLLER (26 DİL):
Arabic – Chinese – Cymraeg – Dansk – Deutsch – English – Espanol – Francais – Greek – Hindi – Indonesian – Italiano – Japanese – Kiswahili – Korean – Latin – Nederlands – Polish – Portugues – Russian – Russian Traveler – Spanish(Spain) – Svenska – Thai – Turkish – Vietnamese

ROSETTA STONE Özellikleri :
Yabancı dilleri en detaylı ve geniş kapsamlı öğrenme sistemi.
Amerikan Devlet Daireleri, NASA, Barış Birlikleri, ve Amerikan eğitim sisteminde kullanılan öğrenme programı ve cd-dvd’leri. 8,000 gerçek hayattan resimlerle öğretim. 210 ders. 550 saat karşılığı öğretim. Detaylı dinleme ve anlama bunu test etme sınavları . Okuma ve Konuşma öğretileri. Doğal dil öğrenmesi sayılan çocukların anne babadan dil öğrenme yöntemi sayılan duy ve nesneyi öğren. Çok tekrarla kelimeyi öğren.
İçerdiği konular:

Sistem Gereksimleri:
Microsoft Windows 95/98/ME/NT/2000/XP,Vista Pentium II sınıfı işlemci ya da daha üstü, Windows 98/ME için minimum 64 MB R*** Windows 2000/XP için 128 MB R*** Minimum 150 MB sabit disk, Internet Explorer 5.0 ya da sonrası, DVD-ROM

WHAT’S NEW ?

Hebrew Level I
Spanish (Spain) Level I
Plus Bonus of Eurotalks TALK NOW 15 language

TALK NOW : This is a beginner level collection of 15 seperate languages including:

Arabic
Chinese
Czech
Dutch
English
French
German
Greek
Hebrew
Hungarian
Japanese
Polish