Konu: CSS Görsel Eğitim Seti Türkçe Paz Tem. 28, 2013 1:22 pm
CSS Görsel Eğitim Seti Türkçe
CSS öğrenmek isteyenler için oldukça kapsamlı bir görsel eğitim setidir, set dili Türkçe olup konu devamında set içeriğini görebilirsiniz. CSS 1.CSS Tanımı ve Genel bilgi 2.CSS’nin Avantajları 3.CSS Editörleri 4.Kod İçinde CSS Kullanımı 5. ile CSS Kullanımı 6.Harici Css Dosyası Kullanmak 7.Sınıf Oluşturmak 8.Background-Color Özelliği 9.Background-Image Özelliği 10.Background Stilleri 11.Border İşlemleri 12.Border Stilleri 13.Color işlemleri 14.Font İşlemleri 15.Font stilleri 16.Font Biçimlendirme 17.Metin(Text) Özellikleri 18.Dış Boşluklar (margin) 19.İç Boşluklar (padding) 20.Div özellikleri 21.Divleri Kullanma Mantığı 22.Birkaç Basit Özellik 23.Link Biçimlendirmeleri 24.Linkleri Biçimlendirme ve kullanma 25.Listelemeler 26.Listeleme Metodları 27.Listeleme Stilleri 28.Float Özelliği 29.Clear Özelliği 30.Fare imleci Özellikleri 31.CSS Kodlarında Kısa Açıklamalar Bırakma 32.Genel Yöntemler ve anlatımları DREAMWEAVER 1.Dreamweaver Tanımı 2.Dreamweaver Avantajları 3.Dreamweaver’da CSS ile çalışmak 4.Dreamweaver Basit İskelet Oluşturmak 5.Dreamweaver Basit ve Kullanılabilir Özellikleri NOTEPAD++ 1.Notepad++ Tanımı 2.Notepad++ Avantajları 3.Notepad++ ‘da CSS çalışması FİREWORKS 1.Fireworks Tanımı ve Avantajları 2.Fireworks Oluşturma ve Kullanma 3.Araç Kutusu İncelemesi 4.Fireworks Properties(Özellik) Kutusu 5.Fireworks’ta Basit Efektler 6.Fireworks’ta Renkler ve Kullanma 7.Fireworks Layer Mantığı 8.Fireworks’ta Basit Grafik Çizimleri 9.Fireworks’ta Basit Grafik Çizimleri 2 10.Fireworks’ta Basit Grafik Çizimleri 3 11.Fireworks’ta Basit Grafik Çizimleri 4 12.Fireworks’ta Basit Grafik Çizimleri 5 13.Basit Bir Websitesi İskeleti Oluşturma 14.Renklerim Uyumlulukları WEB TASARIMI 1.Fireworks’taki Bir Tasarımı Dreamweaver’a Table Mantığı ile Dökmek 2.Sade Bir Tasarımı CSS’ye dökmek 3.Basit Bir Blog Tasarımı Yapımı 4.Resimlere Görsellik Kazandırmak 5.CSS ile İletişim Formu Hazırlamak 6.CSS ile Basit Bir Kurumsal Site Yapımı 7.CSS ile Bir Oyun Sitesi Tasarlamak 8.CSS ile Resim Sitesi Tasarlama 9.Blogger Tema Editleme İNCELEMELER 1.Web 2.0 Nedir? 2.Web 2.0′ın Bize Getirdikleri 3.Web Tasarımında Web 2.0 4.Twitter İncelemesi 5.Bu Websitelerini Takip Edin 6.Öğrendiklerinizi Geliştirmenin Yolları 7.Bu Set ile Neler Öğrendim ?