Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

2. Hz. Muhammed'in Aile Büyüklerini Tanıyalım

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93805
Rep : 0

2. Hz. Muhammed'in Aile Büyüklerini Tanıyalım Empty
MesajKonu: 2. Hz. Muhammed'in Aile Büyüklerini Tanıyalım   2. Hz. Muhammed'in Aile Büyüklerini Tanıyalım EmptyPtsi Tem. 29, 2013 4:13 am

[b style="line-height: 15px; text-align: justify;"]2. Hz. Muhammed'in Aile Büyüklerini Tanıyalım[/b]
Hz. Muhammed'in ailesi Mekke'nin sevilen ve sayılan ailelerinden biriydi. Dedesi Abdulmuttalip Kureyş kabilesindendi. Mekke'nin en güçlü kabilelerinden biri olup şehrin yönetiminde söz sahibiydi.
Abdulmuttalip'in çok sayıda çocuğu vardı. Ancak çocuklarının içinde Peygamberimizin babası Abdullah'ı diğerlerine göre daha çok sever ve onunla daha fazla ilgilenirdi. Abdullah ahlakı erdemler yönünden örnek bir kişiliğe sahipti. Davranışlarındaki güzellik ve insanlar ile iyi ilişkilerinden dolayı çevresinde sevilen biriydi.
Peygamberimizin annesi Amine Mekke'nin tanınmış ailelerinden birinin kızıydı. Çevresinde ahlaklı ve güzel bir kız olarak tanınırdı.
Beden ve ahlaki güzellik bakımından örnek insanlardan olan Abdullah ile Amine evlendi. Bu evliliğin sonucu Hz. Muhammed doğdu. Ancak Abdullah küçük Muhammed'in doğumunu göremedi. Mekke dışına yaptığı ticaret yolculuğundan dönüşünde Medine'de hastalandı ve genç yaşta orada öldü.
http://klavyebebeleri.umbb.net

2. Hz. Muhammed'in Aile Büyüklerini Tanıyalım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Camiyi Tanıyalım
» 1.Hz. Muhammed’in Doğduğu Çevreyi Tanıyalım
»  1.3. Hz. Muhammed Aile Bireyleri ile Şakalaşırdı
»  1.1. Hz. Muhammed Aile Bireylerini Çok Severdi
»  1.5. Hz. Muhammed Aile Bireylerinin Görüşlerine Değer verirdi