Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

Ailemizde Birbirimizi Anlamalıyız

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93893
Rep : 0

Ailemizde Birbirimizi Anlamalıyız Empty
MesajKonu: Ailemizde Birbirimizi Anlamalıyız   Ailemizde Birbirimizi Anlamalıyız EmptyPtsi Tem. 29, 2013 4:21 am

Ailemizde sevgi ve saygı bağları çok güçlü olabilir. Bu, bazı küçük tartışmaların olmayacağı anlamına gelmez. Örneğin, kardeşlerden biri sınavına hazırlanırken diğeri müzik dinlemek isteyebilir. Aynı odada hem müzik dinlemek hem ders çalışmak çok zordur. Güzel bir hafta sonu birimiz pikniğe, ailenin diğer üyeleri akraba ziyaretine gitmek isteyebilirler. Böyle şeylerle hep karşılaşırız.
Bütün istekler aynı anda karşılanamaz. Biri yapılınca da diğeri kalır. Aile için- de her birimiz, kendi isteğimizin yerine getirilmesinde direnirse hiçbirini yapamaz hale geliriz. istekler arasında önemli olanlar vardır. Kuşkusuz sınava ha- zırlanmak, müzik dinlemekten önemlidir.
işte bunları düşünmek gerekir. Sürekli, "Senim dediklerim olsun.'' demek bencilliktir. Bencillik, her yerde anlaşmazlıklara neden olur. Aile bireylerinin birbirini anlayışla karşılamaları, isteklerinden vazgeçmeyi bilmeleri halinde anlaşmazlıkılar ortadan kalkar. Aile içi tartışmalar olmaz. Ailede huzur ve mutluluk olur.
http://klavyebebeleri.umbb.net

Ailemizde Birbirimizi Anlamalıyız
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Ailemizde Birbirimize Saygı Gösterir, Yardım Ederiz