Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

Ailem Bana Güven Veriyor

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93805
Rep : 0

Ailem Bana Güven Veriyor Empty
MesajKonu: Ailem Bana Güven Veriyor   Ailem Bana Güven Veriyor EmptyPtsi Tem. 29, 2013 4:22 am

Bir kedi yavrusunun, tehlike karşısında annesinin arkasına nasıl saklanmaya çalıştığını hiç gördünüz mü? Saldırıya uğrayan yavrularını korumak için ölümü bile göze alan hayvanları, televizyonda hiç izlediniz mi? Hayvanlar bile annelerine güveniyor, onlara sığınıyorlar.

Biz de ailemize güveniriz. Ailemizin büyükleri bizim için çalışırlar. Kazandıklarını bizim için harcarlar. Onlar olmasalardı giyeceklerimizi nasıl alacaktık? Karnımızı kim doyuracaktı? Okul harçlığımızı bize kim verecekti? Bütün bunları bize ailemiz sağlıyor.
Evimizde ailemizle birlikte olduğumuzda mutlu oluyoruz. Her türlü tehlikeden korunduğumuzu düşünüyoruz. Gece üstümüzü açtığımızda annemiz örtüyor. Başımıza bir iş gelse annemiz, babamız, kardeşlerimiz ve diğer aile bireyleri yardımımıza koşuyorlar. Onların, hep bizim arkamızda olduklarını hissediyoruz. Bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Bu düşünce bizi rahatlatıyor.
Bütün bu nedenlerle ailemiz bize güven veriyor.
http://klavyebebeleri.umbb.net

Ailem Bana Güven Veriyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Benim Bir Ailem Var