Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

3.Allah Vardır ve Birdir

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93805
Rep : 0

3.Allah Vardır ve Birdir Empty
MesajKonu: 3.Allah Vardır ve Birdir   3.Allah Vardır ve Birdir EmptyPerş. Ağus. 01, 2013 3:39 am

[b style="line-height: 15px; text-align: justify;"]3.Allah Vardır ve Birdir[/b]
Gözümüzle gördüğümüz veya görmediğimiz her şeyin bir yapıcısı ve üreticisi vardır. Yeryüzünde hiçbir şey tesadüf eseri oluşmamıştır. Kolumuzdaki saatin bir mühendisi, evimizdeki bilgisayarın bir üreticisi mutlaka bulunmaktadır. Bilgisayar içinde bulunan onca elektronik devrenin ve cihazın kendiliğinden bir araya gelerek bilgisayar denilen aleti oluşturması mümkün değildir. Bu insan aklı ve mantığı ile uyuşan bir durum değildir.
Madem yeryüzünde bulunan her şeyin ve en basit şeylerin bile bir üreticisi ve yapıcısı vardır, o halde evren denilen ve hiç durmadan çalışan, içinde onlarca şey bulunduran düzenin kendiliğinden var olması da imkansızdır. İşte evreni ve içinde bulunan her şeyi yoktan vareden bir yaratıcı, üretici, mühendis mutlaka gereklidir. O da Allah’tır. Bu nedenle Allah vardır. Yok olsaydı evren ve içindekiler olmadığı gibi bizde varolmazdık.
Evreni yaratan ve üreten bir yaratıcı var olduğuna göre bunu düzenli olarak kontrol eden ve düzene koyan biride olması gerekir. Nasıl ki bir sınıf içinde birden fazla sınıf başkanı olduğunda o sınıfta kargaşa ve kaos meydana gelirse, bir ilde birden çok vali olduğunda o ilde yönetimsel problemler meydana gelirse; evrende birden fazla yaratıcının yani Allah’ın varolasıda evrende bozulmalara ve karışıklıklara neden olur. Evren yaşanılamaz bir hale gelir. Bu nedenle biz diyoruz ki, evrendeki mükemmel düzenden ve işleyişten anladığımıza göre evreni sevk ve idare eden tek bir yönetici vardır. O da Yüce Allah’tır.
http://klavyebebeleri.umbb.net

3.Allah Vardır ve Birdir
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Evrende Bir Düzen Vardır.
»  ALLAH’I SEVİYORUM
» 1.2-Allah’a Şükür
» 4-Allah’ı Arayan İnsan: Hz. İbrahim
» Allah’ın Eşi ve Benzeri Yoktur