Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

3.4.Engellilere Sevgi ile Bakar, Sıkıntılarını Paylaşırız

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93805
Rep : 0

3.4.Engellilere Sevgi ile Bakar, Sıkıntılarını Paylaşırız Empty
MesajKonu: 3.4.Engellilere Sevgi ile Bakar, Sıkıntılarını Paylaşırız   3.4.Engellilere Sevgi ile Bakar, Sıkıntılarını Paylaşırız EmptyPerş. Ağus. 01, 2013 3:58 am

[b style="color: rgb(3, 3, 3); font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 15px; text-align: justify; background-color: rgb(155, 170, 191);"]3.4.Engellilere Sevgi ile Bakar, Sıkıntılarını Paylaşırız 

[/b]Engelli; doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel ve sosyal yeteneklerini çeşitli derecelerde kaybeden kimsedir. Bu nedenle engelli, toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimlerini karşılamada güçlükler çekebilir. Bundan dolayı engelliler konusunda duyarlı ve tedbirli olmak, nasıl davranılması gerektiğini bilmek gerekir.

Sevgili Peygamberimiz engelli olan kimselerin sıkıntı çekmemelerini istemiş ve şöyle buyurmuştur; “ Sizden kim halka namaz kıldırırsa namazı kısa tutsun. Zira cemaatte zayıf, engelli, hasta ve ihtiyaç sahibi vardır. Namazı yalnız kıldığında istediği kadar uzatsın
http://klavyebebeleri.umbb.net

3.4.Engellilere Sevgi ile Bakar, Sıkıntılarını Paylaşırız
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 2. Sevgi Allah'ın Bize Verdiği Bir Nimettir