Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

5.”Yurtta Barış, Dünyada Barış” Temel İlkemizdir

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93805
Rep : 0

5.”Yurtta Barış, Dünyada Barış” Temel İlkemizdir Empty
MesajKonu: 5.”Yurtta Barış, Dünyada Barış” Temel İlkemizdir   5.”Yurtta Barış, Dünyada Barış” Temel İlkemizdir EmptyPerş. Ağus. 01, 2013 5:06 am

[b style="color: rgb(3, 3, 3); font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 18px; text-align: justify; background-color: rgb(155, 170, 191);"]5.”Yurtta Barış, Dünyada Barış” Temel İlkemizdir 

[/b]İnsana yakışan, insanları sevmek ve saymaktır; insanlarla iyi geçinmek, geçimli olmaktır. Bu sevgi ve saygı, insanların kusurlarını, noksanlarını hoş görmeyi gerektirir. Kalıcı olan sevgi ve dostluktur. ****** de insan sevgisine büyük önem vermiştir. ******, insanların kin ve nefretten uzak duracak şekilde yetiştirilmelerini istemiştir. 0, barışa büyük önem vermiştir. O'nun bu düşüncelerinin temelinde insan sevgisi yatar.

******'ün insan sevgisi, yalnız kendi milletine ait bir duygu değildir. 0, bütün milletleri de sevmeyi esas alan bir duygu ve düşünceye sahiptir. 0, milletlerarası sevgi, saygı, duygu ve düşüncesini ''Yurtta barış, dünyada barış!'' ilkesi içerisinde toplamıştır .0, dünyadaki savaşlardan çok rahatsız olmuş, bu gibi problemler nerede olursa olsun, onları önlemek için çaba sarf etmiştir. Hatta yaptığı savaşları bile zorunlu olduğu için yaptığını ifade etmekten çekinmemiştir:"
http://klavyebebeleri.umbb.net

5.”Yurtta Barış, Dünyada Barış” Temel İlkemizdir
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HUDEYBİYE BARIŞ ANTLAŞMASI (628)
» 1.İslam Dininin Temel Kaynağı Kuran
» Matlab Egitim Seti (Video Dersler + Temel Kitap)
» Sosyal Sanatlar Enstitüsü – Temel Eğitim Semineri DVDRip XViD