Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

4.3. Askerlik Yapmak Vatan Borcumuzdur

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93805
Rep : 0

4.3. Askerlik Yapmak Vatan Borcumuzdur Empty
MesajKonu: 4.3. Askerlik Yapmak Vatan Borcumuzdur   4.3. Askerlik Yapmak Vatan Borcumuzdur EmptyPerş. Ağus. 01, 2013 5:06 am

[b style="color: rgb(3, 3, 3); font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 15px; text-align: justify; background-color: rgb(155, 170, 191);"]4.3. Askerlik Yapmak Vatan Borcumuzdur 

[/b]Vatanı korumak için askere gitmek, gerçekten yüce bir görevdir. Gelenek, göreneklerimiz ve dinimiz, bizden vatanı korumayı ve askerlik yapmayı istemektedir. Peygamber Efendimiz, vatan savunmasına büyük önem vermiştir. Onun yurt savunması ve askerlikle ilgili önemli sözleri ve öğütleri vardır.

''Allah rızası için sınırda bir gece nöbet beklemek, dünya ve dünyadakilerden hayırlıdır...'' Askerlik, Türklerde kutsal bir değer ve öneme sahiptir. Tarihin en eski zamanlarından beri ''asker millet'' olarak bilinen Türkler, Müslüman olduktan sonra, askerliği dini bir görev olarak algılamışlardır.
http://klavyebebeleri.umbb.net

4.3. Askerlik Yapmak Vatan Borcumuzdur
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 1.Vatan ve Millet Kavramlarını Öğreniyoruz