Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

4.2. Gazilerimize Saygı Gösterir, Şehitlerimizi Rahmetle Anarız

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93805
Rep : 0

4.2. Gazilerimize Saygı Gösterir, Şehitlerimizi Rahmetle Anarız Empty
MesajKonu: 4.2. Gazilerimize Saygı Gösterir, Şehitlerimizi Rahmetle Anarız   4.2. Gazilerimize Saygı Gösterir, Şehitlerimizi Rahmetle Anarız EmptyPerş. Ağus. 01, 2013 5:06 am

[b style="color: rgb(3, 3, 3); font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 15px; text-align: justify; background-color: rgb(155, 170, 191);"]4.2. Gazilerimize Saygı Gösterir, Şehitlerimizi Rahmetle Anarız 

[/b]Gazi; Allah, din, vatan ve millet gibi kutsal değerler uğrunda savaşan; ancak şehit olmadan dönenlere verilen isimdir. Bu uğurda savaşanlar, savaş sırasında bir yara almasalar bile gazi olarak adlandırılırlar.

Şehit ise; aynı kutsal değerler yolunda canını veren kimseye denilir.

Gazilik ve şehitlik, İslam'ın getirdiği kavramlardır ve Müslümanlar için kullanılmaktadır. Peygamberimiz zamanından beri aynı uygulama vardır. Şehitlik, Kuran’da övülmüştür. Nitekim Yüce Allah, şöyle buyurmaktadır: ''. ..Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Bilakis onlar diridir; fakat siz bilmiyorsunuz."

Gazilerimize saygı gösterme, şehitlerimizi rahmetle anma, vatan sevgisi ile doğrudan ilgilidir. Çünkü, vatanımızın bağımsız olarak bizlere kadar ulaşmasını onlara borçluyuz.
http://klavyebebeleri.umbb.net

4.2. Gazilerimize Saygı Gösterir, Şehitlerimizi Rahmetle Anarız
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Ailemizde Birbirimize Saygı Gösterir, Yardım Ederiz
» 3.2 Geçmişlerimizi Anarız
» 4.Manevi Değerlerimizi Koruyup Saygı Gösteririz
» 4.1. Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza Saygı Duyarız