Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

4.1. Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza Saygı Duyarız

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93805
Rep : 0

4.1. Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza Saygı Duyarız Empty
MesajKonu: 4.1. Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza Saygı Duyarız   4.1. Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza Saygı Duyarız EmptyPerş. Ağus. 01, 2013 5:06 am

[b style="color: rgb(3, 3, 3); font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 15px; text-align: justify; background-color: rgb(155, 170, 191);"]4.1. Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza Saygı Duyarız 

[/b]Bayrak, bir milletin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesidir. Bundan dolayı her milletin kendine özgü bir bayrağı vardır. Bundan dolayı, bayrak kutsaldır ve ona her türlü saygı gösterilir. 0, yere atılmaz, yırtılmaz, göndere çekilirken saygı duruşuna geçilir. Başka milletlerin bayrağına da saygı gösteririz. Çünkü onlar için de kendi bayrakları kutsaldır.

Bayrak, asker olsun sivil olsun bir milletin manevi varlığını temsil eder. Bu bakından kutsaldır. Bunun için bayrağımızı canımızdan daha değerli biliriz. istiklal Marş’ımız da bayrağımız gibi özgürlüğümüz ve bağımsızlığımızın sembolüdür.

İstiklal Marşı vatan, millet, bağımsızlık, özgürlük ve bayrak sevgisi üzerine yazılmıştır. İstiklal Marşı'nın ifade ettiği anlam çok büyüktür. Çünkü 0, büyük bir mücadelenin sonunda yazılmıştır. Kurtuluş Savaşı'nın neticesi istiklal Marşı'nda özetlenmiştir. Bunun için ona saygı tarihe, geçmişe, şehit ve gazilere, millete, vatan ve devlete saygıdır.
http://klavyebebeleri.umbb.net

4.1. Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza Saygı Duyarız
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İstiklal Marşı ve Açıklaması
» 4.Manevi Değerlerimizi Koruyup Saygı Gösteririz
» 4.2. Gazilerimize Saygı Gösterir, Şehitlerimizi Rahmetle Anarız
»  Ailemizde Birbirimize Saygı Gösterir, Yardım Ederiz