Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

Dota 2 Çakmaları :)

YazarMesaj
Rheme
1.Level Kullanıcı
1.Level Kullanıcı

Para : 91020
Rep : 0

Dota 2 Çakmaları :) Empty
MesajKonu: Dota 2 Çakmaları :)   Dota 2 Çakmaları :) EmptyPerş. Ağus. 01, 2013 10:17 am

Arkadaşlar biliyoruz ki MMORPG oyunlar (Dota 2 tarzında) en çok oynanan oyunlar her ne kadar bazılarımız grafiği kötü oynamam ben desede:!: Exclamation  en çok tercih edilen oyun tipleri. (iyi soktum Poseidon) Twisted Evil  Dota 2 önceden ücretliydi 15 dolardı sanırım.Question  paralı olmasını avantaj bilen 3 - 5 delikanlı çakmalarını yarattı. İlki League of Legends. Herolarına kadar çakma. (bende dahil olmak üzere) Cimriyiz almıyoruz. Babama desem 15 dolara oyun alıcam diye ağzımı yüzümü kırar.Laughing Laughing Laughing  Bi bakıma iyi olmuş. Oynayanlar bilir Aatrox geldi. 1 ay öncesinde her skılıyle aynı olan hero Dota 2 ye gelmişti. Çakma yapta 2 - 3 farklı hero tasarla yani . Laughing Laughing  2. çakma oyunumuz ise Smite. Smite LoL e göre daha iyi grafiği olan ama efekti ve oynanış rahatlığı LoL kadar iyi olmayan diğer çakmadan. Smite da tanrıları yönetiyorsunuz ve tüm çakmalardaki amaç aynı. Smite da herolarınızı gta 4- san andreas taki gibi arkalarından yonetıyorsunuz. en iyi rpg oyunda zaten bu tarzda olur. yalnız LoL gerek alt yapısı gerek oyuncuları gerek ise turnuvaları bakımından rakiplerinden önde. Ama smite da kullanıcı artarsa LoL ü geçebilecek kapasite var. 3. ve bildiğim son çakma ise Prime World. Bu oyunu bana Adminimiz -forum kurucumuz- Poseidon önerdi (benı oyuna başlattı kendisi kaçtı öyle bir cinstir)Laughing Laughing  Prime world de stratejide karıştırmışlar. Ben stratejilere bayılırım ne olsa oynarım grafiği ayırt etmediğim tek oyun tipidir. Strateji karıştığından sevdim ama oyunun ana kısmına geçersek bu oyun dota çakması dıyede geçmemeli. LoL çakması 1 e 1 Laughing Laughing Laughing . Yalnız bu uyanık heroları farklı yapmış kendisi kafasından tasarlamış hepsini. Oyun içerisinde senın heron baska herolarla konusuyor tek tük sess efekti de yok her heroda. gayet zevkli buna ek görev eklemişler o kadar. Benım bildiğim bu kadar okuduğunuz için teşekkürler:!: Exclamation Exclamation  cheers 
Bildiğiniz başka MMORPG oyun varsa önerin. Hatta oyun çekimleri yapmayı düşünüyoruz sizlerede oyun çekimlerimizde bir rol vermeyi isteriz.

Dota 2 Çakmaları :)
1 sayfadaki 1 sayfası