Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

Solidworks 2012 Görsel Eğitim Seti Türkçe Tek Link indir

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93893
Rep : 0

Solidworks 2012 Görsel Eğitim Seti Türkçe Tek Link indir Empty
MesajKonu: Solidworks 2012 Görsel Eğitim Seti Türkçe Tek Link indir   Solidworks 2012 Görsel Eğitim Seti Türkçe Tek Link indir EmptyPaz Tem. 28, 2013 10:39 am

Bu yıl ilk kez SolidWorks Simulation Videoları ve Türkçe Anlatımlarıyla! SolidWorks 2012′deki özellikleri , yeni modülleri, geliştirmeleri öğrenmek isteyenler için hazırlanan SolidWorks Eğitim DVD’si.

Yenasoft’un uzman eğitmenleri tarafından hazırlanan DVD’de yeni sürümün kolaylıklarını, performans avantajlarınızı görecek, türkçe anlatımla hazırlanmış ayrıntılı eğitim videolarına ulaşacaksınız. Bu yıl farklı olarak ilk kez analiz çalışmaları yapanları da düşündük, DVD içeriğine SolidWorks Simulation ile ilgili açıklamalı videolar ekledik!

Solidworks 2012 Görsel Eğitim Seti Türkçe Tek Link indir Solidworks2012gorsel

Yenasoft’un uzman eğitmenleri tarafından hazırlanan DVD’de yeni sürümün kolaylıklarını, performans avantajlarınızı görecek, türkçe anlatımla hazırlanmış ayrıntılı eğitim videolarına ulaşacaksınız. Bu yıl farklı olarak ilk kez analiz çalışmaları yapanları da düşündük, DVD içeriğine SolidWorks Simulation ile ilgili açıklamalı videolar ekledik!

Not : Dosya türü .iso olup görsel eğitim setini baslat.htm dosyası ile açınız akabinde tarayıcıda açılan sayfada üst sağ kısımdan Giriş > Solidworks sekmesinden derslere ulaşabilirsiniz.

LETITBIT

Slidwrks2012.rar download for free on file share letitbit.net
http://klavyebebeleri.umbb.net

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» CSS Görsel Eğitim Seti Türkçe Tek Link indir
» MCSE Görsel Eğitim Seti Türkçe (8 CD) Türkçe
» CSS Görsel Eğitim Seti Türkçe
» VB.Net Görsel Eğitim Seti Türkçe
» Dreamweaver CS3 Görsel Eğitim Seti Türkçe