Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

Dahi Bebek Yaratıcılık ve Mantık Seti

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93893
Rep : 0

Dahi Bebek Yaratıcılık ve Mantık Seti Empty
MesajKonu: Dahi Bebek Yaratıcılık ve Mantık Seti   Dahi Bebek Yaratıcılık ve Mantık Seti EmptyPaz Tem. 28, 2013 1:21 pm

Dahi Bebek Yaratıcılık ve Mantık Seti Syvv53

Hangi Yaşlar İçin Kullanılabilir? 06-48 aylık çocuklar için hazırlanmıştır.
Çocuğunuza Neler Kazandırır? Seçilmiş görsel ve işitsel uyarıcılar ile çocuğunuzun beyninin sağ bölümünü uyarır, zihinsel gelişimine ve yaratıcılık yetilerinin desteklenmesine yardımcı olur. Çocukların zihinsel gelişimleri doğdukları andan itibaren, özellikle hayatlarının ilk birkaç yılında büyük bir hızla gerçekleşir. Zihinsel gelişimlerini, anne-babadan aktarılan genetik miras ve önemli oranda içinde yaşadıkları çevre şekillendirir. Çevre, uyarıcı etkisi ile çocuğun beyninde yeni yeni sinaptik bağların oluşmasını sağlar. Sinaptik bağlar beyin kapasitesini oluşturur ve tüm yaşam boyu beyin faaliyetleri için kullanılır. Dahi bebek yaratıcılık içerisinde, beynin özellikle sağ bölümü için uyarıcı olacak görüntüler ve sesler vardır. Pedagog ve psikologlarca seçilen bu uyarıcılar bebeğinizin yeni sinaptik bağlar oluşturmasını sağlayacak ve yaratılılık yetilerini destekleyecek.
Özellikleri nelerdir? VCD formatında bir filmdir. Toplam 30 dakikalık 2 VCD’den oluşur. VCD, DVD ve bilgisayarda izlenebilir. Her iki bölümde de Türkçe seslendirme kullanılmıştır. Seslendirmeler NTV’nin başarılı haber spikeri Ceren Kurt tarafından yapılmıştır. Konuşmalar Türkçe’nin doğru ve güzel kullanımına bir örnektir.

İçeriği : Filmde, oyuncaklar, mekanizmalar, yapbozlar, formlar, renkler gibi çocuğun ilgisini çekecek materyaller kullanılmıştır Çocukların gerçek yaşamda da karşılaşabilecekleri görüntüleri içerir. Filmde gerçek dışı yaratıklar ve hayali kahramanlara yer verilmemiştir. “Dahi Bebek” Çocuklar için sakin ve neşeli bir atmosfer oluşturur. ‘Dahi Bebek’ te Beethoven, Mozart gibi bestecilerin klasik müzik eserleri kullanılmış ve klasik müziğin analitik düşünce gücünü destekleyici etkisinden ve neşesinden faydalanılmıştır.
Bu bölüm özellikle çocuğun beyninin yaratıcılık bölümünü uyarır.

DAHİ BEBEK YARATICILIK
Dahi Bebek Yaratıcılık ve Mantık Seti 18685716871754722995
DAHİ BEBEK MANTIK
Dahi Bebek Yaratıcılık ve Mantık Seti 91967492810834091693
Dahi Bebek Yaratıcılık ve Mantık Seti 69535715031575933476
LETITBIT
bebis.rar download for free on file share letitbit.net
UPLOADED.TO

bebis.rar (484,34 MB) – uploaded.to
http://klavyebebeleri.umbb.net

Dahi Bebek Yaratıcılık ve Mantık Seti
1 sayfadaki 1 sayfası