Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

Benim Bir Ailem Var

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93893
Rep : 0

Benim Bir Ailem Var Empty
MesajKonu: Benim Bir Ailem Var   Benim Bir Ailem Var EmptyPtsi Tem. 29, 2013 4:23 am

insanlar bir arada, toplu olarak yaşarlar. Yalnız başına yaşayan kişilere pek rastlanmaz. Günlük hayatımıza bir bakalım. Okulda arkadaşlarımızla birlikteyiz. Fabrikalarda ve diğer iş yerlerinde birlikte çalışan kişiler görüyoruz. Yollar insanlarla dolu. Pazar yerlerinde satıcı ve müşteriler var.
Akşam saatleri yaklaşınca mahallemizde neler gördüğümüzü düşünelim. Önce sokakta cıvıldaşan çocuklar görürüz. Bunlar bir süre sonra birer ikişer dağılırlar. Geride kalanlar, işlerinden dönen anne ve babalarını görünce koşarak yanlarına giderler. Onların ellerinden tutar, taşıyabildikleri paketlerini alır, evlerine giderler. Okullarından dönen öğrenciler, toplu halde oynayarak, şakalaşarak mahalleye gelirler. Sonra her biri evlerinin yolunu tutarlar.
Mahalle bakkalına girip çıkanları görürüz. Saatler ilerledikçe bu koşuşturmalar azalır. Çevreyi sessizlik kaplar. Bu sessizlik bize, herkesin evine çekildiğini anla- tır. Biz de aynı şeyi yaparız. Annemiz, babamız, kardeşlerimiz ve diğer büyüklerimizle evimizde bir araya geliriz. Yeniden birlikte olmanın mutluluğunu duyarız.
http://klavyebebeleri.umbb.net

Benim Bir Ailem Var
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ailem Bana Güven Veriyor
» Benim Bir Ağacım Var
»  Anne-Babam Benim iyiliğimi ister