Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Klavye Bebeleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klavye Bebeleri

Yeni bir forum yeni bir hayat

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Mod eksiğimiz vardır
Yakında 2.sınıf bölümümüz açılacaktır
!!! ****** Köşemiz Açıldı !!!
!!! Ansiklopedimiz açıldı !!!
Portalımıızın en altında ziyaretçi defterimiz açılmıştır

Beni, Ailemi ve Her Şeyi Yaratan Allah’tır

YazarMesaj
nowrun
Özel Kullanıcı
Özel Kullanıcı
nowrun

Para : 93893
Rep : 0

Beni, Ailemi ve Her Şeyi Yaratan Allah’tır Empty
MesajKonu: Beni, Ailemi ve Her Şeyi Yaratan Allah’tır   Beni, Ailemi ve Her Şeyi Yaratan Allah’tır EmptyPerş. Ağus. 01, 2013 3:41 am

[b style="line-height: 15px; text-align: justify;"]Beni, Ailemi ve Her Şeyi Yaratan Allah’tır[/b]

Beni, ailemi ve çevremdeki her şeyi var edenin Allah olduğuna inanıyorum.
Hiçbir şeyin kendiliğinden var olmadığını görüyor, aksine var olan her şeyin Allah(cc) tarafından özenle yaratıldığına inanıyorum.
Varlığımı borçlu olduğum annem ve babamı da diğer anne ve babaları da var edenin Allah(cc) olduğunu şu âyetleri okuduğumda çok daha iyi hissediyorum.
“Sizi biz yarattık. Tasdik etmeniz gerekmez mi? Söyleyin öyleyse, (rahimlere) döktüğünüz meni nedir?Onu siz mi yaratıyorsunuz, yoksa yaratan biz miyiz?”(3)
Hayatta yok iken beni var eden, hiçbir şeye gücü yetmez bir bebekken her şeyi anlayan, bilen ve güç yetiren olgun bir insan olmamı sağlayan sadece O’dur.Benim dünyaya gelmeme sebep olan annemin ve babamın kalbine şefkat, gönlüne sevgi koyan da sadece O’dur.
Bu dünyada her şey Allah’ın eseridir. Tek yaratıcı O’dur. Yiyeceklerimizi, içeceklerimizi de yaratan O’dur. O, yaşattığı için yaşıyor, O öğrettiği için biliyoruz. Doğumumuz O’nun izniyle olduğu gibi ölümümüz de O’nun emriyle olacaktır.
Şu pırıl pırıl gökleri
Sizi barındıran yeri,
Yediğiniz nimetleri,
Veren Allah’ı tanıyın
Her şeyi yaratan Allah’ın, yarattığı her şeyi yerli yerinde, faydalı ve sadece insan için yarattığına inanıyorum.Bu inançla O’na dualar ediyor ve bu inançla O’na şükrediyorum.
http://klavyebebeleri.umbb.net

Beni, Ailemi ve Her Şeyi Yaratan Allah’tır
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Allah Her Şeyi İşitir, Bilir ve Görür
» Allah’ın Eşi ve Benzeri Yoktur
» Allah Bizimle Beraberdir
»  ALLAH’I SEVİYORUM
» 3.Allah Vardır ve Birdir